Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość metali w warzywach z różnych regionów Polski w latach 1986-1988. Cz. I. Zawartość ołowiu, kadmu i rtęci

Tytuł:
Zawartość metali w warzywach z różnych regionów Polski w latach 1986-1988. Cz. I. Zawartość ołowiu, kadmu i rtęci
The content of metals in vegetables from various regions of Poland in the years 1986-1988. Part I. Lead, cadmium, mercury
Autorzy:
Zawadzka, T.
Mazur, H.
Wojciechowska-Mazurek, M.
Starska, K.
Brulinska-Ostrowska, E.
Cwiek, K.
Uminska, R.
Bichniewicz, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876564.pdf
Data publikacji:
1990
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zawartosc metali
zawartosc metali ciezkich
warzywa gruntowe
warzywa szklarniowe
olow
kadm
rtec
zagrozenie zdrowia
metale ciezkie
wyniki badan
uprawy rolne
badania toksykologiczne
zanieczyszczenia kadmem
nawozenie
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 3-4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies