- Tytuł:
-
DDT - część druga - Metody wykrywania i ilościowego oznaczania
DDT - ch. II. - Metody obharuzhivanija i kolichestvennogo opredelenija
DDT - II. partie - Methodes danalyse qualitative et quantitative - Autorzy:
-
Krauze, S.
Rzymowska, C.J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876522.pdf
- Data publikacji:
- 1950
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
DDT
Azotox
produkty spozywcze
metody wykrywania
oznaczanie ilosciowe
metoda kolorymetryczna
analiza polarograficzna
metody spektrofotometryczne
metody biologiczne
azotox
food product
detection method
quantitative determination
colorimetric method
polarographic analysis
spectrophotometric method
biological method - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1950, 01, 3-4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł