- Tytuł:
-
Oznaczenie histaminy w konserwach rybnych metodą fluorymetryczną, przy użyciu aparatu Spekol-10 z przystawką FK do pomiaru fluorescencji
The spectrofluorometric method for histamine determination in canned fish products on spectrophotometer Specol 10 with FK equipment for spectrofluorometry - Autorzy:
-
Fonberg-Broczek, M.
Sawilska-Rautenstrauch, D.
Windyga, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876474.pdf
- Data publikacji:
- 1991
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
oznaczanie
histamina
przetwory rybne
konserwy rybne
detekcja fluorymetryczna
spectrofluorometry
metody fluorymetryczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1991, 42, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł