- Tytuł:
-
Arsen w żywności oraz jego przemiany w środowisku
MYSHJAK W PISHHEWYKH PRODUKTAKH I EGO PEREMENY W SREDE
ARSENIC IN FOOD AND ITS TRANSFORMATIONS IN ENVIRONMENT - Autorzy:
- Cwiek, K.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876373.pdf
- Data publikacji:
- 1988
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zywnosc
przetwory rybne
zanieczyszczenia zywnosci
skazenie zywnosci
metabolizm arsenu
toksykologia zywnosci
metale ciezkie
arsen
kadm
rtec
olow - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł