Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Arsen w żywności oraz jego przemiany w środowisku

Tytuł:
Arsen w żywności oraz jego przemiany w środowisku
MYSHJAK W PISHHEWYKH PRODUKTAKH I EGO PEREMENY W SREDE
ARSENIC IN FOOD AND ITS TRANSFORMATIONS IN ENVIRONMENT
Autorzy:
Cwiek, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876373.pdf
Data publikacji:
1988
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zywnosc
przetwory rybne
zanieczyszczenia zywnosci
skazenie zywnosci
metabolizm arsenu
toksykologia zywnosci
metale ciezkie
arsen
kadm
rtec
olow
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies