- Tytuł:
-
Zawartość histaminy w wybranych środkach spożywczych
SODERZHANIE GISTAMINA W IZBRANNYKH PITATEL’NYKH SREDSTWAKH
HISTAMINE CONTENT OF CERTAIN FOOD PRODUCTS - Autorzy:
-
Ganowiak, Z.
Gajewska, R.
Lipka, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876325.pdf
- Data publikacji:
- 1988
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
histamina
srodki spozywcze
ryby wedzone
konserwy rybne
bezpieczenstwo zywnosci
zanieczyszczenia zywnosci - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł