Wyniki zastosowania metodyki wagowego badania indywidualnego spożycia dla charakterystyki wyżywienia w zakładach zamkniętych i w rodzinie. Część I. Metodyka badania
Wyniki zastosowania metodyki wagowego badania indywidualnego spożycia dla charakterystyki wyżywienia w zakładach zamkniętych i w rodzinie. Część I. Metodyka badania The recipe-weighing method in the study of individual food intake in family and institutional feeding Part I. Methods
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00