- Tytuł:
-
Zmiana zawartości witaminy C w niektórych owocach i warzywach pod wpływem przechowywania w niskiej temperaturze
Peremena stoimosti vitamina C, nekotorykh fruktakh i ovoshhakh pod vlijaniem khranenija ikh v nizkikh temperaturakh
The change of vitamin C content in some cold stored fruits and vegetables - Autorzy:
- Jasinska, M.C.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876176.pdf
- Data publikacji:
- 1959
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
warzywa
owoce
przechowywanie
warunki przechowywania
niskie temperatury
witamina C
zawartosc witaminy C
zmiany zawartosci
vegetable
fruit
storage
storage condition
low temperature
vitamin C
vitamin content
content change - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1959, 10, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł