- Tytuł:
-
Wartość odżywcza całodziennych racji pokarmowych odtwarzanych w kilku regionach kraju. Cz. II. Wartość odżywcza białka
The nutritional value of daily food rations reproduced in several regions of the country. Part II. Nutritional value of protein - Autorzy:
-
Czarnowska-Misztal, E.
Kunachowicz, H.
Pietruszka, B.
Klys, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876133.pdf
- Data publikacji:
- 1990
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
wartosc odzywcza
racje pokarmowe
badania analityczne
wyniki badan
zawartosc bialka - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 3-4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł