- Tytuł:
-
Wpływ tradycyjnej i wirówkowej produkcji serów twarogowych na rozmieszczenie i bilans przerobowy niektórych składników odżywczych
An influence of traditional and centrifuge technology of cottage cheese production on the distribution and processing balance of some nutrients - Autorzy:
-
Bartnik, J.
Pardo, B.
Michalak, H.
Okolska, G.
Suchenek, K.
Parol, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/876111.pdf
- Data publikacji:
- 1972
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
sery twarogowe
skladniki odzywcze
produkcja tradycyjna
zawartosc bialka
zawartosc tiaminy
zawartosc fosforu - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł