Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Struktura i sezonowość spożycia żywności przez czteroosobowe rodziny pracownicze regionu olsztyńskiego w latach 1980-1982

Tytuł:
Struktura i sezonowość spożycia żywności przez czteroosobowe rodziny pracownicze regionu olsztyńskiego w latach 1980-1982
Pattern and seasonal differences in the consumption of food by four-member families of workers in the Olsztyn region in the years 1980-1982
Sostav i szonnye izmenenija pitanija v rabotnichikh sem’jakh s chetyr’mja chlenami v ol’shtin’ckom pajjone v godakh 1980-1982
Autorzy:
Aleksiejczyk, Z.
Sobkowska, J.
Najda, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875998.pdf
Data publikacji:
1985
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
spozycie
Olsztyn
wyniki badan
sezon
zywnosc
rodziny
regiony
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1985, 36, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies