- Tytuł:
-
5-hydroksymetylofurfurol (5-HMF) w miodach składowanych i podgrzewanych
5-gidroksimetilfurfurol (5- gmf) v medah skladirovannyh i podogrevaemyh
5-hydroxymethy furfurol in stored and in heated honey - Autorzy:
-
Krauze, S.
Miskiewicz, W.
Pietrusinska, H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875988.pdf
- Data publikacji:
- 1970
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
miody naturalne
skladowanie
podgrzewanie
5-hydroksymetylofurfurol
aminokwasy
ocena zawartosci
metody ilosciowe
czas ogrzewania - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł