- Tytuł:
-
Skrocona metoda oznaczania wartości kalorycznej posiłków wg P.D. Winokurowa
Sokrashhennyjj metod opredelenija kalorijjnosti pishhevych produktov po P.D. Vinokurovu
A rapid method of determination of the caloric value of meals according to P.D. Winokurow - Autorzy:
-
Rudowska, J.
Szkilladziowa, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875814.pdf
- Data publikacji:
- 1950
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
posilki
wartosc kaloryczna
zawartosc suchej masy
sole mineralne
zawartosc tluszczu
oznaczanie zawartosci
metoda Winokurowa
meal
caloric value
dry matter content
mineral salt
fat content
determination
Winokurow method - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1950, 01, 3-4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł