- Tytuł:
-
Pozostałości penicyliny i innych substancji hamujących w mleku
Residues of penicillin and other inhibitory substances in milk
Ostatki penicillina i drugikh tormozjashhikh substancji v moloke - Autorzy:
-
Tropilo, J.
Szulc, M.
Leszczyńska, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875625.pdf
- Data publikacji:
- 1985
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
substancje hamujace
mleko surowe
mleczarnie
wyniki badan
mleko spozywcze
wymogi sanitarne
penicylina - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1985, 36, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł