- Tytuł:
-
Oznaczanie arsenu w niektórych produktach spożywczych. Cz. I. Charakterystyka metody kolorymetrycznej
Determination of arsenic in certain food products. Part I. Characteristics of colorimetric method - Autorzy:
- Brzozowska, B.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875606.pdf
- Data publikacji:
- 1979
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
arsen
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
produkty spozywcze
przetwory owocowe
przetwory warzywne
przetwory rybne
metoda kolorymetryczna - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł