Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad strawnością serów krajowych

Tytuł:
Badania nad strawnością serów krajowych
Issledovanie usvajaemosti mestnyh syrov
Studies of digestibility of cheeses of Polish origin
Autorzy:
Krauze, S.
Oledzka, R.
Pietrzak, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875517.pdf
Data publikacji:
1971
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
sery
produkcja krajowa
strawnosc
in vitro
azot aminowy
sery podpuszczkowe
sery twarogowe
trawienie enzymatyczne
sucha masa
zawartosc tluszczu
zawartosc azotu calkowitego
zawartosc wolnych aminokwasow
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1971, 22, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies