- Tytuł:
-
Badania nad strawnością serów krajowych
Issledovanie usvajaemosti mestnyh syrov
Studies of digestibility of cheeses of Polish origin - Autorzy:
-
Krauze, S.
Oledzka, R.
Pietrzak, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875517.pdf
- Data publikacji:
- 1971
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
sery
produkcja krajowa
strawnosc
in vitro
azot aminowy
sery podpuszczkowe
sery twarogowe
trawienie enzymatyczne
sucha masa
zawartosc tluszczu
zawartosc azotu calkowitego
zawartosc wolnych aminokwasow - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1971, 22, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł