Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uwagi dotyczące opakowań produktów spożywczych sterylizowanych

Tytuł:
Uwagi dotyczące opakowań produktów spożywczych sterylizowanych
Zametki otnositelno upakovok pishhevykh sterilizovannykh productov
Comments on proper wrapping of food produts submitted to sterilization
Autorzy:
Gruszczynski, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875459.pdf
Data publikacji:
1963
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
opakowania zywnosci
produkty spozywcze
opakowania metalowe
opakowania z tworzyw sztucznych
celofan
folia polietylenowa
wady opakowan
jakosc opakowan
food packaging
food product
metal packaging
plastic packaging
cellophane
polyethylene foil
packaging defect
packaging quality
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1963, 14, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies