Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykrywanie substancji konserwujących metodą chromatografii cienkowarstwowej

Tytuł:
Wykrywanie substancji konserwujących metodą chromatografii cienkowarstwowej
Obnaruzhivanie konservirujoszih substancii metodom hromatografii v tonkom sloe
Identification of food preservatives by thin layer chromatography
Autorzy:
Lemieszek-Chodorowska, K.
Snycerski, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875420.pdf
Data publikacji:
1971
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
chromatografia cienkowarstwowa
metoda chromatografii
konserwanty
chromatografia
kwas sorbowy
badania naukowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1971, 22, 4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies