- Tytuł:
-
Wpływ NaCl na przeżywalność campylobacter jejuni w temperaturze -20 C
Sodium chloride effect on the survival of campylobacter jejuni at -20 C
Vlijanie NaCl na perezhivanie sampulovaster jejuni v temperature -20 C - Autorzy:
-
Bartoszcze, M.
Dabrowski, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/875367.pdf
- Data publikacji:
- 1987
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
campylobacter jejuni
przezywalnosc
mrozy
zapalenie jelit
bakterie chorobotworcze - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1987, 38, 4-5
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł