Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena czystości bakteriologicznej łyżek stołowych w różnych zakładach zbiorowego żywienia

Tytuł:
Ocena czystości bakteriologicznej łyżek stołowych w różnych zakładach zbiorowego żywienia
Ocenka bakteriologicheskojj chistoty stolovykh lozhek v razlichnykh zavedenijakh obshhestvennogo pitanija
The evaluation of bacteriologic cleanliness of tablespoons in various canteens
Autorzy:
Artamonow, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875262.pdf
Data publikacji:
1958
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
sztucce
lyzki
zaklady zywienia zbiorowego
stolowki pracownicze
restauracje
ocena bakteriologiczna
ocena higieniczna
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1958, 09, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies