Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie tłuszczów niektórych gatunków grzybów jadalnych. Część I. Właściwości fizyczne i chemiczne

Tytuł:
Badanie tłuszczów niektórych gatunków grzybów jadalnych. Część I. Właściwości fizyczne i chemiczne
Issledovanie zhirov nekotorykh s''edobnykh gribov. Chast' I. Fizicheskie i khimicheskie svojjstva
Studies on lipids in selected edible muschrooms. Part I
Autorzy:
Jasinska, M.
Szymczak, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875063.pdf
Data publikacji:
1966
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1966, 17, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies