Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość odżywcza całodziennych racji pokarmowych odtwarzanych w kilku regionach kraju. Cz.III. Zawartość wapnia, fosforu, magnezu, żelaza i potasu

Tytuł:
Wartość odżywcza całodziennych racji pokarmowych odtwarzanych w kilku regionach kraju. Cz.III. Zawartość wapnia, fosforu, magnezu, żelaza i potasu
Nutritional value of daily diets prepared in several regions of the country. Part III. The contents of calcium, phosphorus, magnesium, iron and potassium
Autorzy:
Rutkowska, U.
Iwanow, K.
Wojtasik, A.
Kunachowicz, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/875016.pdf
Data publikacji:
1991
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zywienie czlowieka
racje pokarmowe
wartosc odzywcza
normy zywieniowe
skladniki mineralne
makroelementy
wapn
fosfor
magnez
zelazo
potas
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1991, 42, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies