- Tytuł:
-
Krytyczna ocena metody oznaczania tłuszczu zalecanej przez Zarząd San.-Epid. w wytycznych do badania posiłków w zakładach żywienia zbiorowego
Kriticheskaja ocenka butirometricheskogo metoda opredelenija zhira, rekomendujemogo dlja issledovanija bljud v predprijatijakh obshhestvennogo pitanija
Critical evaluation of the method of fat estimation recommended by the Sanitary - Epidemiological Board in the directives for the examination of meals in cantents - Autorzy:
-
Wierzchowski, J.
Dabrowski, T. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874957.pdf
- Data publikacji:
- 1957
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zaklady zywienia zbiorowego
posilki
analiza zywnosci
kalorycznosc
metody oznaczania
ocena badan
wytyczne
mass nutrition
food analysis
calorific value
determination method
research evaluation
guideline - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1957, 08, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł