- Tytuł:
-
Wpływ procesu przemiału ziarna żyta i pszenicy na zawartość składników podstawowych w mąkach żytnich i pszennych Część I
The effect of the prooess of grinding of rye and wheat on the contents of elementary components in rye and wheat flours - Autorzy:
-
Piekarska, J.
Horszczaruk, I.
Rakowska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874924.pdf
- Data publikacji:
- 1973
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zyto
pszenica
maka zytnia
maka pszenna
przemial
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
zawartosc blonnika
zawartosc popiolu
produkty zbozowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1973, 24, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł