- Tytuł:
-
Azotany i azotyny w produktach spożywczych surowych oraz poddanych obróbce wstępnej i termicznej
Nitraty i nitrity v syrykh i poddannykh predvaritelnojj i termicheskojj obrabotke pishhevykh produktakh
Nitrated and nitrites in food products, raw and subjected to preliminary and thermal processing - Autorzy:
-
Szponar, L.
Mieleszko, T.
Kierzkowska, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874822.pdf
- Data publikacji:
- 1981
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
azotany
azotyny
produkty spozywcze
obrobka termiczna
badania naukowe
nawozenie
dodatki do zywnosci
dawki
zdrowie czlowieka
mieso surowe
warzywa
owoce - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1981, 32, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł