Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ procesu gotowania na zachowanie kwasu foliowego w produktach spożywczych

Tytuł:
Wpływ procesu gotowania na zachowanie kwasu foliowego w produktach spożywczych
Vlijanie processa varki na coderzhanie folievoi kisloty v piszevyh produktah
The influence of cooking processes on the behaviour of folic acid in food products
Autorzy:
Suckewer, A.
Secomska, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/874756.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
produkty spozywcze
kwas foliowy
gotowanie
warzywa
ziemniaki
procesy
food product
folic acid
cooking
vegetable
potato
process
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies