- Tytuł:
-
Wpływ procesu gotowania na zachowanie kwasu foliowego w produktach spożywczych
Vlijanie processa varki na coderzhanie folievoi kisloty v piszevyh produktah
The influence of cooking processes on the behaviour of folic acid in food products - Autorzy:
-
Suckewer, A.
Secomska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874756.pdf
- Data publikacji:
- 1970
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
produkty spozywcze
kwas foliowy
gotowanie
warzywa
ziemniaki
procesy
food product
folic acid
cooking
vegetable
potato
process - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł