- Tytuł:
-
Zawartość chlorowanych węglowodorów w tłuszczu, wątrobach i mięsie wieprzowym
SODERZHANIE KHLORIROWANNYKH UGLEWODOROW W SWINEM SALE PECHENIJAKH I SWININE
CHLORINATED HYDROCARBONS IN PIG FAT, LIVER AND PORK - Autorzy:
-
Amarowicz, R.
Olender, B.
Smoczynski, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874743.pdf
- Data publikacji:
- 1988
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
weglowodory chlorowane
tluszcze
przetwory miesne
produkty spozywcze
zanieczyszczenia chemiczne - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł