- Tytuł:
-
Zmiany zachodzące w tłuszczach podczas obróbki kulinarnej mięsa wieprzowego
Changes occurring in fats during kitchen processing of pork - Autorzy:
-
Ziombski, H.
Stobnicka-Szczyglowa, H.
Klejc, A.
Kolesinska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874661.pdf
- Data publikacji:
- 1975
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
mieso wieprzowe
obrobka kulinarna
tluszcze
zawartosc tluszczu
kwasy tluszczowe
lopatka
smazenie
mieso mielone - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1975, 26, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł