Tytuł pozycji:
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin używanych do konserwowania mięsa. Cz.II. Wpływ kulinarnej obróbki termicznej na pozostałość chlorotetracykliny w mięsie
- Tytuł:
-
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin używanych do konserwowania mięsa. Cz.II. Wpływ kulinarnej obróbki termicznej na pozostałość chlorotetracykliny w mięsie
Kolichestvennoe oboznachenie antibiotikov gruppy tetracikin, primenjaemykh dlja konservirovanija mjasa. Chast II. Vlijanie kulinarnojj termicheskojj obrabotki na ostatok khlortetraciklina v mjase
Determination of tetracycline antibiotics used for meat preservation. Part II. Effects of thermal cooking procedures on tetracycline residues in meats
- Autorzy:
-
Rutczynska-Skonieczna, E.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/874581.pdf
- Data publikacji:
-
1964
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 3
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie