Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin używanych do konserwowania mięsa. Cz.II. Wpływ kulinarnej obróbki termicznej na pozostałość chlorotetracykliny w mięsie

Tytuł:
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin używanych do konserwowania mięsa. Cz.II. Wpływ kulinarnej obróbki termicznej na pozostałość chlorotetracykliny w mięsie
Kolichestvennoe oboznachenie antibiotikov gruppy tetracikin, primenjaemykh dlja konservirovanija mjasa. Chast II. Vlijanie kulinarnojj termicheskojj obrabotki na ostatok khlortetraciklina v mjase
Determination of tetracycline antibiotics used for meat preservation. Part II. Effects of thermal cooking procedures on tetracycline residues in meats
Autorzy:
Rutczynska-Skonieczna, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/874581.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies