Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie chromatografii gazowej do oznaczania składu aminokwasowego albuminy krwi wołu i pieczarek (Agaricus bisporus)

Tytuł:
Wykorzystanie chromatografii gazowej do oznaczania składu aminokwasowego albuminy krwi wołu i pieczarek (Agaricus bisporus)
Application of gas-liquid chromatography for determination of amino acid composition of bovine albumin and cultivated mushrooms (Agaricus bisporus)
Autorzy:
Kosson, R.
Horbowicz, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/874557.pdf
Data publikacji:
1979
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
aminokwasy
albuminy
zawartosc aminokwasow
sklad aminokwasowy
hydroliza bialka
chromatografia gazowa
metoda chromatografii
krew zwierzeca
bydlo
pieczarki
Agaricus bisporus
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies