- Tytuł:
-
Zawartość histaminy w rybach i przetworach rybnych
Soderzhanie gistamina v rybakh i rybnykh izdelijakh
Histamine content in fish and fish products - Autorzy:
-
Ganowiak, Z.
Gajewska, R.
Lebiedzinska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874443.pdf
- Data publikacji:
- 1981
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
histamina
zawartosc histaminy
ryby
przetwory rybne
zatrucia pokarmowe
bezpieczenstwo zywnosci
JAponia
Stany Zjednoczone
Nowa Zelandia
konserwy rybne
makrela
sardynka - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1981, 32, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł