Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. II. Izolacja i właściwości wyosobnionych szczepów

Tytuł:
Charakterystyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. II. Izolacja i właściwości wyosobnionych szczepów
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROORGANIZMOW RODA CAMPYLOBACTER IZOLIROWANNYKH IZ RAZNYKH ISTOCHNIKOW. II. Izolirowanie i swojjstwa izolirowannykh shtammow
CHARACTERISTICS OF THERMOPHILIC ORGANISMS FROM THE CAMPYLOBACTER GENUS ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. II. Isolation and charasteristics of the isolated strains
Autorzy:
Dabrowski, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/874436.pdf
Data publikacji:
1988
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
drobnoustroje
mikroorganizmy
Campylobacter jejuni
zwiazki chemiczne
azotyny
mieszanki peklujace
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies