- Tytuł:
-
Wykrywanie mikrogramowych ilości niektórych substancji obcych w żywności metodą spektrofotometrii w podczerwieni
Detection of microgramme amounts of certain foreign substances in the food by the method of spectrophotometry in infrared light - Autorzy:
- Kaszyca, A.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874316.pdf
- Data publikacji:
- 1976
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
galusan propylu
galusan oktylu
przeciwutleniacze
zawartosc przeciwutleniaczy
wykrywanie
smalec
zywnosc
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania
spektrofotometria w podczerwieni - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł