- Tytuł:
-
Zawartość n-nitrozoamin w wybranych środkach spożywczych
N-nitrosoamines in certain food products
Soderzhanini nitrozoaminov v vybrannykh pishhevykh produktakh - Autorzy:
-
Nikonorow, M.
Karlowski, K.
Bojewski, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874208.pdf
- Data publikacji:
- 1982
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
srodki spozywcze
n-nitrozoaminy
analizator energii termicznej
toksyny
zywienie czlowieka
substancje rakotworcze - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1982, 33, 5-6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł