- Tytuł:
-
Wartośc odżywcza margaryny wodnej produkcji krajowej. I. Strawnośc margaryny oraz tłuszczów wchodzących w jej skład na podstawie badań na szczurach
Pitatel'naja stoimost' vodnogo margarina mestnojj produkcii. I. Udobovarimost' margarina, a takzhe zhirov vkhodjashhikh v ego sostav. Ispytanija velis' na krysakh
Nutritive value of aqueous margarine of Polish make. I. Digestibility of margarine and fats which make up the composition of margarine on the basis of studies on rats - Autorzy:
- Ziombski, H.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874140.pdf
- Data publikacji:
- 1959
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
tluszcze jadalne
margaryna
wartosc odzywcza
strawnosc tluszczu
strawnosc rzeczywista
strawnosc pozorna
edible fat
margarine
nutritional value
fat digestibility
real digestibility
apparent digestibility - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1959, 10, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł