Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Azotany w warzywach i ziemniakach - propozycje limitowania w Polsce

Tytuł:
Azotany w warzywach i ziemniakach - propozycje limitowania w Polsce
Nitrates in vegetables and patotoes - proposals for thier limitation in Poland
Nitraty v ovoshhakh i kartofeli - predlozhenie limitirovamija v Polyshe
Autorzy:
Karlowski, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/874138.pdf
Data publikacji:
1990
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
azotany
warzywa
limitowanie
Polska
ziemniaki
zdrowie czlowieka
badania toksykologiczne
nawozy azotowe
plantatorzy
dzialanie toksyczne
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 1-2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies