- Tytuł:
-
Chemiczna metoda oznaczania kwasu nikotynowego w produktach spożywczych
Chemical method for determination of nicotinic acid in food products - Autorzy:
- Markuze, Z.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874060.pdf
- Data publikacji:
- 1956
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
metody chemiczne
oznaczanie
kwas nikotynowy
produkty spozywcze
wartosc biologiczna
hydroliza
badania naukowe
chemical method
determination
nicotinic acid
food product
biological value
hydrolysis
scientific research - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1956, 07, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł