- Tytuł:
-
Motywacje i kryteria jakości zdrowotnej środków spożywczych w ustawodawstwach żywnościowych
Motivations and criteria of food quality in food law - Autorzy:
- Sadowska, H.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/874036.pdf
- Data publikacji:
- 1977
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
jakosc zdrowotna
produkty spozywcze
ustawodawstwo
warunki zdrowotne
ochrona czlowieka
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł