- Tytuł:
-
Badania nad metodą wykrywania amin aromatycznych w ciekłym dwutlenku siarki przeznaczonym do celów spożywczych
Search for the method of detection of aromatic amines in liquid sulphur dioxide designed for alimentary use - Autorzy:
-
Siwek, J.
Grabka, H.
Kosakiewicz-Mrowka, M.
Kolonko, J.
Olszynka, T. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873998.pdf
- Data publikacji:
- 1972
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
aminy aromatyczne
dwutlenek siarki
produkty spozywcze
metody wykrywania
kwas siarkowy
badania naukowe - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1972, 23, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł