Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wartością odżywczą produktów spożywczych Cz. III. Ocena wartości odżywczej produktów mlecznych

Tytuł:
Badania nad wartością odżywczą produktów spożywczych Cz. III. Ocena wartości odżywczej produktów mlecznych
Studies on nutritional value of food products. III. Assessment of nutritional value of milk products
Autorzy:
Wartanowicz, M.
Rutkowska, U.
Dietl, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873917.pdf
Data publikacji:
1976
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
przetwory mleczne
wartosc odzywcza
skladniki odzywcze
zawartosc skladnikow odzywczych
ocena wartosci
oznaczanie zawartosci
wyniki badan
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1976, 27, 5
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies