- Tytuł:
-
Oznaczanie estrów kwasu p-hydroksybenzoesowego w artykułach żywności
Opredelenie ehfira p-gidroksibenzojjnojj kisloty v pishhevykh produktakh
Determination of p-hydroxybenzoic acid esters in foodstuffs - Autorzy:
- Lemieszek-Chodorowska, K.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873905.pdf
- Data publikacji:
- 1962
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
estry kwasu p-hydroksybenzoesowego
oznaczanie
wykrywanie
zywnosc
zawartosc
fatty acid ester
p-hydroxybenzoic acid
determination
detection
food
content - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1962, 13, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł