Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Siła pędna drożdży piekarnianych suszonych w zależności od czasu i warunków przechowywania

Tytuł:
Siła pędna drożdży piekarnianych suszonych w zależności od czasu i warunków przechowywania
The leavening power of dried baking yeast depending on time and the conditions of storage
Autorzy:
Jasinska, M.C.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873852.pdf
Data publikacji:
1956
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
drozdze piekarskie
drozdze suszone
czas przechowywania
warunki przechowywania
badania naukowe
dried yeast
baker's yeast
storage time
storage condition
scientific research
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1956, 07, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies