Tytuł pozycji:
Wartość biologiczna białek mąk żytnich i pszennych różnych wymiałów oznaczona metodą wzrostową
- Tytuł:
-
Wartość biologiczna białek mąk żytnich i pszennych różnych wymiałów oznaczona metodą wzrostową
Biological value of proteins determined by the growth method in rye and wheat flour of different degree of grinding
- Autorzy:
-
Szkilladziowa, W.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/873827.pdf
- Data publikacji:
-
1960
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1960, 11, 3
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie