Badania nad oznaczaniem cukrów. Porównanie podstawowych metod stosowanych do oznaczania cukrów w artykułach żywności Issledovanija nad opredeleniem sakharov. Sravnenie osnovnykh metodov primenjaemykh dlja opredelenija sakharov v pishhevykh produktakh Studies on determinations of sugars. Comparison of basic methods used for sugars content determination in foodstuffs
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00