Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad zawartością mikroelementów w żywności. Cz. II. Wpływ procesu przemiału na zawartość miedzi, cynku, manganu w mąkach żytnich i pszennych

Tytuł:
Badania nad zawartością mikroelementów w żywności. Cz. II. Wpływ procesu przemiału na zawartość miedzi, cynku, manganu w mąkach żytnich i pszennych
The effect of the grinding process on the contents of copper, zinc and manganese in rye and wheat flour
Autorzy:
Rutkowska, U.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873713.pdf
Data publikacji:
1975
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zawartosc mikroelementow
zywnosc
zawartosc miedzi
zawartosc cynku
zawartosc manganu
maka zytnia
maka pszenna
ziarno
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1975, 26, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies