- Tytuł:
-
Wartość odżywcza dietetycznych konserw mięsnych z dodatkami
Nutritional value of dietetic tinned meat - Autorzy:
-
Czarnowska-Misztal, E.
Nadolna, I.
Trzebska-Jeske, I.
Klys, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873691.pdf
- Data publikacji:
- 1977
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
wartosc odzywcza
konserwy
konserwy miesne
mieso
produkty dietetyczne
zawartosc suchej masy
sucha masa
skladniki mineralne
zawartosc skladnikow mineralnych - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł