Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość odżywcza dietetycznych konserw mięsnych z dodatkami

Tytuł:
Wartość odżywcza dietetycznych konserw mięsnych z dodatkami
Nutritional value of dietetic tinned meat
Autorzy:
Czarnowska-Misztal, E.
Nadolna, I.
Trzebska-Jeske, I.
Klys, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873691.pdf
Data publikacji:
1977
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
wartosc odzywcza
konserwy
konserwy miesne
mieso
produkty dietetyczne
zawartosc suchej masy
sucha masa
skladniki mineralne
zawartosc skladnikow mineralnych
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies