Badania zawartości błonnika pokarmowego w krajowych produktach spożywczych. Cz.III. Zawartośc błonnika pokarmowego w owocach, warzywach i nasionach roślin strączkowych
Badania zawartości błonnika pokarmowego w krajowych produktach spożywczych. Cz.III. Zawartośc błonnika pokarmowego w owocach, warzywach i nasionach roślin strączkowych Studies of the food fibre content of polish food products. Part III. The contant of food fibre in fruit, vegetables and seeds of legumes
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00