- Tytuł:
-
Wyodrębnianie wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych z kapusty
Isolation of polycyclic aromatic hydrocarbons from cabbage - Autorzy:
- Sokolowska, R.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873589.pdf
- Data publikacji:
- 1979
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
kapusta
kapusta biala
benzo[a]piren
weglowodory aromatyczne
weglowodory aromatyczne wielopierscieniowe
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
metody oznaczania - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł