- Tytuł:
-
Porównanie metod atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej i kolorymetrycznych oznaczenia ołowiu, cynku i miedzi w produktach zbożowych
Comparison of atomic absorption spectrophotometry in determination of lead, zinc and copper in cereals
Sravnenie opredelenija atomiojj adsobcionnojj spektrofotometrii svinca, cinka i medi v khlebnykh produktakh - Autorzy:
-
Zawadzka, T.
Kaminska, M.
Brzozowska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873572.pdf
- Data publikacji:
- 1985
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zawartosc olowiu
zawartosc cynku
zawartosc miedzi
produkty zbozowe
wyniki badan
metoda atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1985, 36, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł