- Tytuł:
-
Wpływ procesów technologicznych oraz warunków przechowywania na zawartość kwasu foliowego w niektórych konserwach warzywnych
Vlijanie tehnologiceskih processov i uclovii hranenija na soderzhanie folievoi kisloty v nekotoryh ovosznyh konservah
The influence of technological processes and the conditions of storage on the contens of folic acid in some vegetable products - Autorzy:
-
Suckewer, A.
Bartnik, J.
Secomska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/873420.pdf
- Data publikacji:
- 1970
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
procesy technologiczne
warunki przechowywania
zawartosc kwasu foliowego
kwas foliowy
konserwy warzywne
sucha masa
zawartosc suchej masy
puszki
sloje szklane
przechowywanie zywnosci - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 6
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł