Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda oznaczania saponin w niektórych środkach spożywczych

Tytuł:
Metoda oznaczania saponin w niektórych środkach spożywczych
A method for determination of saponins in certain food products
Autorzy:
Andrzejewska, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/873385.pdf
Data publikacji:
1975
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
srodki spozywcze
saponin
metody oznaczania
chalwa
mydlnica lekarska
korzenie
ziarno sezamowe
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1975, 26, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies